ACCOUNTMANAGER REGIO ZH en NH 

Voor de uitbreiding van ons sales team zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor regio Zuid-Holland en een Accountmanager voor regio Noord-Holland, die een bijdrage levert aan onze groeiambitie.

In de functie van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van new business en het onderhoud en uitbouwen van onze bestaande klantrelaties. Doordat je bezig bent met het hele salestraject van A tot Z sta je met je voeten in de modder en heb je zelf alles in de hand, zoals het zorgen voor maken van afspraken en voeren van verkoopgesprekken.

Door je inlevingsvermogen en contactuele eigenschappen weet je (potentiële) klanten te overtuigen. Je signaleert marktkansen, incidenten en verbeterpunten en levert hierin een bijdrage aan het salesoverleg.

Wanneer pas je bij ons?

- Je bent een resultaatgerichte en ambitieuze accountmanager die de verantwoordelijkheid draagt voor concrete targets. Dit betekent dat je werkzaamheden voor 60% gericht zijn op new business d.m.v. koude/warme acquisitie.

- Je hebt het juiste karakter en drive om potentiële klanten over de streep te trekken in de sterk concurrerende markt.

- Je hebt MBO / HBO werk- en denkniveau met commerciële achtergrond.

- Je bent bereid je mouwen op te stropen en hard te werken, waar tegenover staat dat je de vrijheid en ruimte hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in schrift.

- Je bent woonachtig in de regio Zuid Holland of Noord-Holland en in het bezit van rijbewijs (B).

- Je bent communicatief sterk, sociaalvaardig en denkt graag mee met klanten.

- Je houdt van aanpakken en bent leergierig om jezelf verder te ontwikkelen.

- Je bent iemand die voor langere tijd de uitdaging aan wil gaan.

Wat biedt Zarazzo Caffè jou?

- Een sleutelfunctie in een jong en ambitieus koffiebedrijf.

- Marktconform salaris in combinatie met goede provisie en secundaire voorwaarden.

- Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

- Je komt te werken in een jong en dynamisch getalenteerd team.

- Een informele en goede sfeer.

Spreekt een van deze vacatures je aan? Solliciteer dan direct! En mail je motivatie en curriculum t.a.v. mw. Kuijf vacature@zarazzocaffe.nl Onze adresgegevens zijn: De Wel 32, 3871 MV Hoevelaken. T: (+ 31) 88 133 00 00.

______________________

MAGAZIJNMEDEWERKER 32 uur per week

Zarazzo Caffè is gespecialiseerd in op maat gemaakte koffie- en thee- en vitaliteitsconcepten voor bedrijven en instellingen (B2B). Dit verzorgen wij via ons eigen koffiemerk “Zarazzo Caffè”. Vanwege uitbreiding bij bestaande klanten zoeken wij een parttime (32 uur) magazijnmedewerker om ons te versterken. Hou je van koffie?

Check dan nu je profiel (nee, even niet van je banden):

  • Je hebt ervaring in voorraadbeheer en magazijnwerkzaamheden en je bent klantvriendelijk;
  • Je vindt het leuk om de binnengekomen pallets, dozen en andere grote orders op te ruimen en het magazijn op orde en schoon te houden te houden, je hebt dit ook al eens gedaan;
  • Je weet hoe je (grote) bestellingen klaarzet voor onze logistiek medewerker en bent dus in staat tot fysiek werk;
  • Je weet dat het een functie voor 32 uur per week is (tijden in overleg nader vast te stellen);
  • Je bent stressbestendig, accuraat en precies, je kent de principes van LIFO FIFO en orderpicken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een heftruckcertificaat

Ja? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Daar ga je dan op weg naar Hoevelaken waar je s ’ochtends de dag begint met een heerlijk kopje koffie van Zarazzo caffe. Dan begin je rustig de binnengelopen bestellingen na te lopen en klaar te zetten, je ruimt nog even het magazijn op tussen de heerlijke koffiegeur. Af en toe komt er een collega langs en ze zij blij met je, want je hebt de nieuwe voorraden weer mooi op orde gebracht, zodat je ze goed kan helpen. Nog een pluspunt, je krijgt direct een contract - dus geen uitzendbureau of zzp-er -, met een goed salaris en een degelijke arbeidsvoorwaardenregeling.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct! En mail je motivatie en curriculum naar vacature@zarazzocaffe.nl t.n.v. mw Kuijf. Onze adresgegevens zijn: De Wel 32, 3871 MV Hoevelaken. T: (+ 31) 88 133 00 00.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct! En mail je motivatie en curriculum via onderstaande link naar Caffè Zarazzo!