thee

Goede thee brengt mensen
samen, ook in jouw bedrijf.

Ons Thee
assortiment!

Van groen tot zwart en van fruit tot kruiden.
De melanges die de thee-experts samenstelden zijn even veelzijdig als herkenbaar.
Bovendien zijn ze allemaal 100% natuurlijk

thee
 • Tasty strawberry

  Een zonnige thee met een verrassend subtiele smaak van aardbei voor een zonnige en zoete smaak. Een heerlijke kop thee!
 • Green tea lemon

  Een stralende groene thee, op smaak gebracht met een natuurlijke citroensmaak voor een verfrissende smaak.
 • Rooibos

  De smaak van rooibos kenmerkt zich door een mix van honing en vanille. Rooibos is van nature cafeïnevrij en kan dus net zo veel en op elk moment gedronken worden als je wenst. Heerlijk!

 • Wild forest fruit

  Een zwarte thee met een zachte afdronk welke op smaak is gebracht met stukjes framboos en natuurlijke aroma’s. Niet te bitter en niet te zoet. Precies zoals een heerlijke kop thee moet smaken.
 • Early grey twist

  Earl Grey is zowel licht als verfrissend met een onderscheidende citroensmaak van bergamot. Earl Grey is een klassieke thee die de gehele dag gedronken kan worden.
 • Misty green

  Een heerlijk frisse groene thee met een licht prikkelende citroensmaak. Groene thee is een natuurlijke bron van antioxidanten.
 • Spicy moroccan mint

  Een kruidenmelange met een heerlijke mix van kaneel, munt en zoethout. Een krachtige smaakexplosie waardoor je je even waant in Marokko.
 • Early morning breakfast

  Een levendige blend van kwaliteitsthee met een volle, pittige smaak. Perfect voor tijdens het ontbijt.

Een thee
voor elk moment

Soms vraagt een werkdag om een extra boost. Op een ander moment ben je juist toe aan wat rust. Of je bent een fijnproever en kiest voor de smaak die past bij het gesprek van de dag? Het assortiment thee van Caffè Zarazzo biedt dit allemaal. Bekijk hieronder onze 4 specifiek samengestelde theemelanges, voor elk dagdeel de perfecte thee.

Good-Morning-thee

Tijd voor
Good Morning
thee!

Goedemorgen! Door de specifieke combinatie van ingrediënten in onze Morning Thee helpt deze thee je focussen, stimuleert het de werking van je geheugen én draagt de thee bij aan een goede spijsvertering.

Good morning
Break-the-day-thee

Tijd voor
Break the day
thee!

Na hard werken is het tijd voor een korte pauze. Dat kan met onze Break the day Thee: door een mix van groene en zwarte thee is deze thee echt geschikt voor een pauze moment: het frisse van groen en het warme van zwarte thee. Verlichtend, krachtig en toch fris. Samen de ideale combinatie om rust te nemen, maar je energieniveau te behouden.

Break the day
Lunch-time-thee

Tijd voor
Lunch time
thee!

Lunch time is een veel gedronken groene thee met eetlust opwekkende werking. Zijn fruitige en zoete aard zorgt voor energie en helpt de lunch dip tegen te gaan. Probeer het eens in combinatie met geitenkaas!

Lunch time
Energizer-thee

Tijd voor
Energizer
thee!

Energizer heeft een citroen-fris karakter met toch een milde smaak. Door haar energieke werking is deze thee uitstekend geschikt als tussendoortje en… er mag een chocolaatje bij…

Energizer

  Eerlijke thee

  Van groen tot zwart en van fruit tot kruiden. Onze melanges dragen allemaal het Fair Trade keurmerk. Deze organisatie zorgt ervoor dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun thee.

  Duurzaamheid

  Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Lees meer over wat wij samen met jullie hierin kunnen betekenen.

  De perfecte
  kop thee

  Iedere thee heeft een andere temperatuur en zettijd. Op onze doosjes staat dit helder aangegeven. Geniet van het perfecte kopje thee!

  85 ℃

  250 ml

  2-4 min

  geniet

   

  Interesse?
  Laten we thee drinken