oranje splash over the screen woman jumping

Vitaliteit
& Arbeid

Wij vertalen vitaliteit op het werk naar schaalbare oplossingen: een aanbod op maat, gezond en lekker. Naast warme dranken kunnen we gezonde consumpties in een inspiratievolle, groene Power Corner leverenOns vitaliteitsprogramma draagt bij aan het welzijn van je medewerkers. Mensen functioneren en presteren immers aanzienlijk beter in een gezonde werkomgeving. Het maakt mensen bovendien bewuster van hun gezondheid en inspireert om ook thuis gezonder te leven.

mensen aan een lunchtafel
+45%
meer productiviteit
door gezonde
voeding

“Je hebt je vitaminen binnen, een goed gesprek gehad met je collega en je kan weer vol power aan de slag!”

Een gezond assortiment

Gezonde en blije mensen zijn beter in hun werk en presteren beter. Bij Caffè Zarazzo neemt iedereen deel aan de Caffè Zarazzo Fit Challenge. Dit zijn terugkerende bijeenkomsten die gaan over vitaliteit op de werkvloer. Hieruit komen ideeën naar voren die vitaliteit kunnen bevorderen. Denk hierbij aan het aanbieden van gezonde
sappen en snacks, het monitoren van je dagelijkse hoeveelheid water etc.
Bekijk ons gezonde assortiment

Sap
Limoen blaadje

01/
Puur natuur

Gezonde sappen

Onze gezonde sappen op basis van groenten en fruit geven je een boost boordevol vitaminen. Deze sappen bevatten natuurlijke ingrediënten en maken het verschil in jouw dagelijkse portie gezondheid

Zakje cruesli

02/
Geen hongergevoel

Snacks

Je kent het vast: het hongergevoel rond vier uur. Wij zijn voor dat je naar snelle, ongezonde suikers grijpt! Uiteraard hoef je niet te detoxen, we hebben gelukkig een ruim assortiment aan gezonde én lekkere snacks. Gezonde tussendoortjes zorgen voor een fitter gevoel en een hogere productiviteit, de hele dag door.

Kiwi

03/
Rijk aan vezels

Vers fruit

Vraag naar de mogelijkheden voor vers fruit op de werkvloer.

powercorner

De powercorner is de plek waar je op kan laden met een kopje koffie, een gezonde snack of een vitamineboost kan nemen. Een gezond hoekje om tot rust te komen, op te laden en wie weet nog meer? Wordt de powercorner het kloppende hart van het bedrijf waar je hét gesprek van de dag voert met je collega’s?

 

 

Power corner

     

    Advies op maat?