koffie met hartje

Op de Koffie
bij Caffè Zarazzo

Werken bij Caffè Zarazzo?
Altijd wel een leuke functie open!

Caffè Zarazzo is een koffie bedrijf pur sang en gespecialiseerd in op maat gemaakte koffie- en theeconcepten voor bedrijven en instellingen (B2B).

SERVICEMONTEUR

Caffè Zarazzo is gespecialiseerd in op maat gemaakte koffie-, thee en vitaliteitsconcepten voor bedrijven en instellingen (B2B). Dit verzorgen wij via ons eigen koffiemerk “Caffè Zarazzo”. Vanwege uitbreiding bij bestaande klanten zoeken wij een Koffiemonteur regio Zuid-Holland en regio Noord-Holland om ons vaste team te versterken! Hou je van koffie en ben je klantgericht?

Check dan nu je profiel (nee, even niet van je banden):

 • Je hebt werkervaring in de elektrotechniek en de service en onderhoud daarvan, bij voorkeur in de koffiebranche/autotechniek;
   
 • Klanten zien je graag komen, want je bent sociaal en servicegericht (en je regelt natuurlijk dat de klant weer van onze koffie kan genieten!);
   
 • Je kan goed Nederlands en je kan goed je planning volgen;
   
 • Je bent ervan op de hoogte dat we landelijk service verrichten (waarbij we je natuurlijk tegen einde dag richting je woonplaats inplannen) en je bent woonachtig in Zuid-Holland of Noord-Holland 
 • Je bent stressbestendig, accuraat en gaat creatief om met onverwachte situaties bij de klant.
 •  

Ja? Dan ben jij degene die wij zoeken! 

Daar ga je dan in je zwarte Caffè Zarazzo auto, s ’ochtends haal je je spullen op in Hoevelaken of je vertrekt meteen vanuit huis. Geen zorgen, je hoeft niet te racen, want we hebben alles zorgvuldig gepland. Ook leuk: je ziet veel klanten vaker om zo een band op te bouwen. Zo leer je onze klanten goed kennen, en zij jou. En ze zij blij met je, want je zorgt ervoor dat ze weer de dag met een kopje koffie kunnen beginnen! Nog een pluspunt, je krijgt direct een contract - dus geen uitzendbureau of zzp-er -, met een goed salaris en een degelijke arbeidsvoorwaardenregeling.

ACCOUNTMANAGER 

Voor de uitbreiding van ons sales team zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor regio Zuid-Holland en een Accountmanager voor regio Noord-Holland, die een bijdrage levert aan onze groeiambitie.

In de functie van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van new business en het onderhoud en uitbouwen van onze bestaande klantrelaties. Doordat je bezig bent met het hele salestraject van A tot Z sta je met je voeten in de modder en heb je zelf alles in de hand, zoals het zorgen voor maken van afspraken en voeren van verkoopgesprekken.

Door je inlevingsvermogen en contactuele eigenschappen weet je (potentiële) klanten te overtuigen. Je signaleert marktkansen, incidenten en verbeterpunten en levert hierin een bijdrage aan het salesoverleg.

Wanneer pas je bij ons?

- Je bent een resultaatgerichte en ambitieuze accountmanager die de verantwoordelijkheid draagt voor concrete targets. Dit betekent dat je werkzaamheden voor 60% gericht zijn op new business d.m.v. koude/warme acquisitie.

- Je hebt het juiste karakter en drive om potentiële klanten over de streep te trekken in de sterk concurrerende markt.

- Je hebt MBO / HBO werk- en denkniveau met commerciële achtergrond.

- Je bent bereid je mouwen op te stropen en hard te werken, waar tegenover staat dat je de vrijheid en ruimte hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in schrift.

- Je bent woonachtig in de regio Zuid Holland of Noord-Holland en in het bezit van rijbewijs (B).

- Je bent communicatief sterk, sociaalvaardig en denkt graag mee met klanten.

- Je houdt van aanpakken en bent leergierig om jezelf verder te ontwikkelen.

- Je bent iemand die voor langere tijd de uitdaging aan wil gaan.

Wat biedt Caffè Zarazzo jou?

- Een sleutelfunctie in een jong en ambitieus koffiebedrijf.

- Marktconform salaris in combinatie met goede provisie en secundaire voorwaarden.

- Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

- Je komt te werken in een jong en dynamisch getalenteerd team.

- Een informele en goede sfeer.

Spreekt een van deze vacatures je aan? Solliciteer dan direct! En mail je motivatie en curriculum t.a.v. mw. Kuijf vacature@zarazzocaffe.nl Onze adresgegevens zijn: De Wel 32, 3871 MV Hoevelaken. T: (+ 31) 88 133 00 00.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct! En mail je motivatie en curriculum via onderstaande link naar Caffè Zarazzo!

Enthousiast?
Laten we koffie drinken